Haven Rotterdam panorma
Emprove People

People

De mens is de spil van alles wat we doen in de scheepvaart

De kwaliteit van uw dienstverlening hangt daar nauw mee samen. Het optimaal inzetten van uw mensen en hun talenten draagt bij aan een soepele bedrijfsvoering, innovatie en flexibiliteit van uw organisatie.

Emprove People richt zich daarom op de ontwikkeling van de mens in de scheepvaart en daarbuiten. Aan boord en aan wal. Innovatief en eigentijds. We richten ons daarmee op competenties die steeds belangrijker worden: communicatie, leiderschap en management.

We bieden klassieke groepstrainingen zoals Master of Barge en workshops ‘Near miss’ tijdens kapiteinsdagen, maar ook individuele coaching op de werkplek. E-learning zetten we in om leerprocessen te versterken. Wij zien Virtual Reality als volgende innovatie en we ontwikkelen hiervoor toepassingen voor de scheepvaart.

Onze producten zijn specifiek voor de scheepvaart ontwikkeld. In het Nederlands, Duits of Engels, op elke locatie en op elk tijdstip. Passend binnen uw vaarschema en afgestemd op uw dagelijkse praktijk. Want wij zien onze relatie met u niet als klant-leverancier maar als partnership. Dit komt uiteindelijk de kwaliteit van uw organisatie ten goede.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?